Moosa

6 pași simpli prin care îi poți da un plus de valoare locuinței tale

Știm cu toții că arta are capacitatea de a transforma spațiile în care ne petrecem timpul, într-un mod miraculos – adăugând culoare și esență, sau spunând o poveste într-un alt fel. Există multe moduri în care ai putea încorpora arta în casa ta, iar pentru asta noi ce de la Moosa am gândit o serie de idei inspiraționale, numai bune pentru a-ți stila casa într-un mod unic, și cum altfel dacă nu prin artă.


Iată ce propuneri am pregătit pentru tine.

  1. Alege piese statement
    Uneori, tot ce ai nevoie este de o singură piesă de artă care să-ți transmită o stare de WOW atunci când intri în încăperea respectivă. De la lucrări de artă din ulei pe pânză, sau acril pe pânză, până la lucrări realizate de artiștii noștri, la noi găsești exact ceea ce ai nevoie pentru căminul tău.
  2. Crează-ți un perete galerie
    Un perete galerie este întotdeauna o idee bună, atunci când vrei să aduci o notă de stil locuinței tale. Alege o combinație unică de lucrări de artă și creează o compoziție pe gustul tău, astfel poți adăuga foarte simplu și ușor o notă de culoare și efect pereților tăi.

Noi preferăm pereții de tip galerie cu picturi originale realizate de către artiștii noștri, combinate cu alte obiecte de artă sau elemente complementare de decor.

Trucul pentru un perete grozav de galerie implică un strop de planificare, deci ia-ți în vedere câteva culori și teme comune, așează-le laolaltă și creează o legătură între ele, astfel încât să fie totul pe placul tău. Găsești mai multe idei inspiraționale pentru a crea un perete de galerie aici.

Moosa_gallery wall

  1. Alege să așezi opera de artă pe o suprafață
    Opera de artă nu trebuie să fie întotdeauna atârnată pe pereții tăi. De fapt, de cele mai multe ori poate arăta cel mai bine atunci când aceasta este sprijinită de un perete. Și dacă nu dorești să-ți strici pereții, aceasta poate fi una dintre cele mai ușoare modalități de a afișa arta în casa ta.

Lasă-te inspirat de una dintre opere al lui Flori Bulduș – Vis Abisal.

  1. Crează un perete cu aspect de tip grilă
    Asemănător cu un perete de galerie, dar mai structurat, aranjarea operelor de artă într-un aspect de grilă creează un sentiment sofisticat în propia casă. Este un truc excelent atunci când vrei să redecorezi. Alege opere de artă în dimensiuni asemănătoare pentru un look mai minimalist, sau combină opere de diferite dimensiuni, astfel încât să creezi senzația de nonconforminsm.

O astfel de compoziție este ideală în holuri, sau zone linistite fără foarte multe obiecte decorative și elemente de mobilier.

  1. Ieși din tipare
    Noi cei de la Moosa susținem des această idee, căci arta nu trebuie să fie încadrată într-un anumit tipar. Tapeturile de perete, piesele sculpturale, plantele exotice sau alte articole decorative, toate sunt idei excelente, ce pot fi asortate cu ușurință cu operele noastre de artă. Fii creativ și caută diferite moduri în care poți folosi arta pentru a-ți amenaja casa în propriul tău stil artistic.

Una dintre sugestiile noastre îndrăgite este completarea cadrului exotic din pictura Botanic, realizată de către Flori Bulduș, cu câteva ghivece cu plante exotice, care să ducă povestea mai departe, în casa ta.

'Botanic' de Flori Bulduș, o pictură verde vibrantă care surprinde frumusețea luxuriantă a naturii.
  1. Alege lucrări de artă complementare
    O altă modalitate prin care îți poți stila locuița prin artă este de a alege două sau mai multe lucrări de artă complementare pe care le poți aseșza sau agăța una lângă cealată. Noi recomandăm asezarea acestora într-un spațiu liber și liniștit, fără multe elemente de decor, cum ar fi în dormitor, deasupra patului matrimonial. Totodată alegerea unor lucrări complementare este o soluție excelentă și pentru camerele în care ai nevoie de lucrări de artă dreptunghiulare, cum af fi biroul de acasă, aducând astfel o notă de prosmețime.

Moosa_bedroom wall

Acestea sunt doar câteva din propunerile noastre favorite, atunci când vorbim de amenajarea sau redecorarea locuinței într-un mod artistic și frumos. Artiștii nostri ți-au pregătit cele mai inspiraționale și ușor de accesorizat opere. Lasă-te purtat de val și oferă-i căminului tău o notă de prospețime și eleganță.

Care dintre ideile noastre inspiraționale ai combina-o cu operele de artă ale artiștilor noștri?

Post a Comment