Image Alt

Povestea noastră

Descoperă

Povestea noastră

Fondatoarea galeriei de artă online moosa, Raluca Bulduș, a înființat această companie, împreună cu mama ei (Flori Bulduș, artist plastic), cu scopul de a găsi un spațiu virtual care să aducă împreună artiști români și publicul pasionat de artă. Astfel, moosa își propune să deschidă lumea artei către un public curios, deschis să exploreze trăiri noi printr-un mediu folosit din străvechi, ARTA.

Oferta noastră

Moosa se diferențiază de celelalte galerii de artă existente prin serviciile complete și de calitate superioară, pe care le oferă clienților săi: colecționari, artiști și curioși, dornici să exploreze noi universuri.

În primul rând, portofoliul moosa cuprinde o selecție atentă de lucrări de artă contemporană destinate vânzării, de la obiecte de artă decorativă, atent meșteșugite din materiale cu o lungă istorie în lumea artelor (cum ar fi lemnul, sticla sau metalul) până la ilustrațiipicturi și sculpturi de varii dimensiuni.

Toate operele de artă din galeria noastră online sunt realizate din materiale de înaltă calitate, fiind obiecte de artă unicat, însoțite de certificate de autenticitate. Totodată, acestea poartă semnătura unor artiști locali profesioniști, care au reușit să își formeze o identitate artistică și un renume, nu numai în lumea artei locale, dar și peste granițe.

În al doilea rând, oferim servicii complete în procesul de achiziționare a operelor de artă: consultanță și suport pentru o alegere cât mai informată, transport sigur, eficient și gratuit al lucrărilor.

Moosa | Povestea noastra

Artiștii moosa

Artiștii prezenți în galeria de artă online moosa sunt unici prin conceptul artistic, tipul de opere de artă pe care le crează, dar și prin felul în care se exprimă în arta lor, îmbinând diverse tehnici și materiale.

Deși diferiți, artiștii moosa au în comun respectul și dedicația față de creațiile lor. Arta lor se adresează unor diferite categorii de public: mai întâi, unui public de colecționari de artă, care apreciază valoarea estetică a artei și consideră totodată că investiția în artă este una de preț, întrucât valoarea operelor de artă crește în timp, pe măsură ce artiștii devin tot mai cunoscuți. Iar aici moosa își propune să contribuie în mod direct, promovând artiștii români prin diverse mijloace, și aducându-i astfel aproape de iubitorii de artă.

Apoi, avem artiști care privilegiază în arta lor capacitatea artei de a transmite un mesaj despre identitatea aceluia care o deține, fiind o formă de expresie a personalității și valorilor personale.

Totodată, obiectele de artă din colecțiile moosa sunt potrivite pentru companiile care doresc să integreze arta în spațiile lor de lucru, făcând astfel vizibilă dimensiunea de responsabilitate socială pe care doresc să și-o asume, dar și pentru a aduce în mediul de lucru valorile generațiilor tinere, precum și lucrurile pe care aceștia le admiră.

Principiile Moosa sunt următoarele:

  • Selecția atentă a artiștilor expuși și unicitatea lor. Fiecare artist din comunitatea moosa se distinge de ceilalți printr-un stil aparte și o poveste originală, vizibilă în arta pe care o realizează. Artiștii moosa au însă în comun o pasiune desăvârșită pentru ceea ce fac, precum și un respect deosebit pentru arta lor.

 

  • Preferința pentru calitate în detrimentul cantității. Portofoliul moosa cuprinde o gamă atent selecționată de opere de artă deosebite din toate punctele de vedere, alese împreună cu experți în artă. Puține, dar de impact, operele de artă expuse la moosa reprezintă unele dintre cele mai valoroase lucrări ale artiștilor noștri, astfel că sarcina de a alege devine mult mai ușoară și mai puțin obositoare pentru clienții noștri.

 

  • Varietatea operelor de artă expuse. Ne dorim să satisfacem gusturile și preferințele unor categorii cât mai variate de iubitori de artă. La noi găsiți pictură realistă și abstractă, ilustrațiesculptură, obiecte de artă realizate din diferite materiale, toate cu o poveste și un mesaj aparte.

 

  • Componenta etică, manifestată prin grija pe care o arătăm atât față de artiști, cărora le oferim servicii profesionale de înaltă calitate, cât și față de publicul moosa, căruia îi oferim opere de artă de calitate, dar și conținut relevant și specializat pe website, cu privire la operele de artă expuse și artiștii care le produc, articole de blog care să surprindă ultimele evenimente și tendințe din artă, recenzii. Galeria noastră de artă online încearcă să ofere o experiență frumoasă și completă tuturor acelora care interacționează cu noi și cu arta pe care o reprezentăm.

 

  • Deschiderea pe care o afișăm în relația cu artiștii, întrucât căutăm în mod constant căi de a ne îmbogăți oferta, astfel încât să satisfacem gusturile și interesele cât mai multor tipuri de iubitori de artă.

Comunitatea Moosa

La Moosa prețuim diversitatea, iar acest lucru este vizibil în analiza operelor de artă pe care le găsiți în galeria noastră. Ne dorim să ajungem astfel la mai multe categorii de public:

  • iubitori de artă și frumos, cu o curiozitate continuă față de lume, cărora moosa dorește să le descopere lumea fascinantă a artei.

 

  • investitori în artă, precum și colecționari de artă, galeria noastră promovând artiști români contemporani valoroși.

 

  • companii care vor să integreze arta în cultura lor organizațională. Operele de artă decorativă afișate în birouri și spații de lucru pot să fie nu numai o formă de reprezentare a valorilor companiei, dar ele pot totodată să creeze o ambianță de lucru armonioasă.

 

  • creatori de artă din toate colțurile țării. Aceștia pot să fie artiști moosa, reprezentați de galeria de artă online în scopuri de comercializare a operelor de artă sau artiști care fac parte din lumea artei contemporane românești, și care încă nu colaborează cu noi, dar pe care îi invităm să se alăture galeriei noastre.