Image Alt

Viziunea

Descoperă

Viziunea noastră

Moosa a apărut dintr-o nevoie: mama mea, Flori Bulduș (artist plastic), s-a confruntat cu dilema promovării lucrărilor la nivel național, și nu numai, într-un mod coerent și profesionist.

Existau deja diferite platforme comerciale, fundații și forumuri oficiale, însă discutând cu persoane care nu sunt din domeniul artei, am observat că exista două lumi paralele, lumea artei și restul. Asta m-a determinat să încerc să aduc aceste lumi paralele împreună.

S-au concretizat două dimensiuni, care ne-au ajutat să stabilim scopul companiei moosa:

  1. Dificultatea artiștilor români de a atinge și relaționa cu un public cât mai larg
  2. Lipsa de expunere a populației românești la artă (poate părea că nu este o necesitate, însă din punctul meu de vedere, arta este poțiunea care o dată băută, creează o dependență incurabilă care, spre deosebire de altele, nu are efecte negative și contraindicații)

În concluzie, noi vrem să ajutăm artiștii să își aproprie operele de publicul larg și publicul să guste din poțiunea artei. Operele de artă românești trebuie să fie noul brand „must have” la nivel local și internațional.

Elementul unic al nostru constă în serviciile de înaltă calitate și complete oferite clienților, colecționarilor, artiștilor și publicului larg.

Galeria de artă online moosa coordonează procesul de A la Z, începând cu selecționarea artiștilor, documentarea lucrărilor, filmarea unui interviu cu artistul, crearea de documente necesare pentru autentificarea operelor, promovarea artiștilor prin campanii de marketing țintite, preluarea în condiții optime a operelor de artă, precum și livrarea gratuită în România, la standardele cele mai înalte.

Cine sunt clienții noștri?

  • O persoană curioasă (nu neapărat despre domeniul artei) – va fi tot timpul deschisă să învețe și să se expună experiențelor noi. Moosa îi va arăta acesteia o lume nouă, poate nedescoperită, cea a artei.
  • Colecționarii care au o toleranță la risc crescută și le place să parieze – Moosa va introduce și promova artiști români contemporani a căror valoare, credem noi, va crește în timp, pe masură ce artiștii noștri vor fi tot mai cunoscuți. Investiția în artă poate fi un risc, dar doar atunci când nu cumperi cu inima. Un tablou achiziționat pentru că a mișcat ceva în inima cumpărătorului, își va mări valoarea indiferent de dezvoltarea pieței.
  • Companiile care vor să investească în artă și înțeleg importanța creativității în cadrul organizațiilor. O operă de artă în spațiile de birou poate reprezenta spiritul și valorile companiei, având totodată ca scop stimularea creativității.
  • Creatorii de artă – care pot fi artiști moosa (reprezentați de galeria noastră în scopul comercializării operelor) sau artiști care fac parte din lumea artei contemporane românești și sunt prezenți pe blog-ul Moosa.

Acesta este începutul poveștii moosa, proiectul meu de suflet.

Raluca Bulduș
Fondatoare Moosa