Image Alt

Întrebări frecvente

Cum sunt selecționați artiștii moosa?

Cum identifici un artist în care merită să investești? Simplu, artiștii de valoare sunt acei artiști pentru care nu este o opțiune să nu creeze. Sunt acei artiști care lasă o bucată din suflet în fiecare operă.

Ei sunt artiștii care vorbesc cu atâta pasiune despre operele lor încât după ce ai descoperit vizual lucrarea, o redescoperi din nou și din nou la fiecare privire și interacțiune cu ea. Respectul pentru operele lor îi diferențiază de restul și ne-a convins că oricine achiziționează o lucrare, cumpără mult mai mult decât suma componetelor, cumpără istorie.

Vreau să cunosc artistul personal înainte să achiziționez opera. Se poate?

Da, la cerere putem facilita o întâlnire cu artiștii. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați aici.

Sunt lucrările moosa originale?

Da, toate lucrările sunt originale și vin împreună cu un certificat de autenticitate și unicitate, semnat în original de artist.

Nu mă potrivesc cu opera. Ce fac?

Dacă din orice motiv doriți să returnați opera, puteți să o faceți în termen de 14 zile. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați pagina „Termeni și Condiții„.

Cine plătește transportul?

Pentru toate comenzile cu adrese de livrare în România, transportul îl acoperim noi. Pentru transportul în afara României, se plătește o taxă de transport care este adaugată la prețul lucrării în momentul în care se introduce adresa de livrare. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați pagina „Transport„.

Cum pot să achit?

Lucrările se pot achita doar online, cu cardul.