Detaliu al 'Life 2', un segment vibrant al picturii circulare de Flori Buldus, capturând o feliuță din simbioza dintre lumea subacvatică și cea botanică.

Galerie

Descoperă colecția noastră de artă

Clar de lună

700 

Impregnată cu sclipirea pașnică a unei nopți luminate de luna plină, „Clar de Lună” de Flori Bulduș este o pictură în ulei care captează și explorează subtilul joc de lumini și umbre. Cu o aplicare măiestrită a nuanțelor de albastru și pensulații delicate, Flori creează un tablou ceresc care rezonează cu liniștea și misterul profund al nopții.

Această lucrare este dovada abilității artistei de a folosi minimalismul pentru a evoca emoții adânci. Motivul central, o lună solitară, acționează ca un far în ceața nocturnă, strălucirea sa moale fiind un contrast față de întunericul învăluit. Lumina eterică pare să danseze pe pânză, creând o simfonie armonioasă de nuanțe și șoapte ale norilor pe cerul nopții.

„Clar de Lună” nu este doar o pictură; este o experiență, una care invită privitorul să se oprească și să reflecte. Este perfectă pentru entuziaștii artei care caută un moment de pace și contemplare. Acest tablou promite să fie o adiție sofisticată și plină de suflet în orice colecție, aducând cu ea un sentiment de calm și introspecție.
Viziunea lui Flori Bulduș transformă un simplu moment ceresc într-o șoaptă eternă a nopții, oferind o poartă către adâncimile sufletului uman.

Disponibil

Categorie: Etichetă:

Informații suplimentare

Autor

Flori Bulduș

Tehnică

acrilic pe pânză

Dimensiune

100 x 80 cm