Detaliu al 'Life 2', un segment vibrant al picturii circulare de Flori Buldus, capturând o feliuță din simbioza dintre lumea subacvatică și cea botanică.

Galerie

Descoperă colecția noastră de artă

Icar

800 

Încapsulând pasiunea și talentul incontestabil al artistei românce, Flori Bulduș, „Icar” este una dintre capodoperele seriei „Seva Vieții”.

Tabloul este o expresie vibrată a legendei atemporale a lui Icar, capturată magistral de talentata pictoriță, Flori Bulduș. Inspirată de mitul lui Icar, care din dorința de ascensiune și eliberare, a zburat prea aproape de soare iar ceara de pe aripile sale s-a topit. Această operă este un amestec de culori calde și texturi dense. Cu fiecare privire, „Icar” dezvăluie noi detalii. Paleta de culori bogată variază de la tonuri aurii până la nuanțe profunde de arămiu, reflectând căldura soarelui și topirea cerii. Un detaliu subtil, dar esențial, este aripa căzând spre pământ, ce provoacă privitorul să exploreze mai mult.

Acest produs este ideal pentru colecționarii de artă și pasionații de mitologie. Cumpărând „Icar” din galeria noastră de artă online, Moosa, veți aduce un strop de mitologie clasică și artă românească în spațiul dvs.

Fiecare lucrare din seria „Seva Vieții” oferă o poveste unică, iar „Icar” nu face excepție. Profitați de ocazia de a fi proprietarul acestei opere, acum disponibile exclusiv pe Moosa.

 

Disponibil

Categorii: , Etichetă:

Informații suplimentare

Dimensiune

100 x 80 cm

Autor

Flori Bulduș

Tehnică

ulei și acrilic pe pânză

S-ar putea să-ți placă și…