Detaliu al 'Life 2', un segment vibrant al picturii circulare de Flori Buldus, capturând o feliuță din simbioza dintre lumea subacvatică și cea botanică.

Galerie

Descoperă colecția noastră de artă

Life 1

500 

Tabloul „Life 1” este un tablou care sărbătorește viața, natura și diversitatea incredibilă care ne înconjoară. Lucrarea este menită să trezească privitorului sentimente de bunăstare și relaxare, prin coloritul său. Cu fiecare pensulație, artista a adus la viață natura în acest format nou ei, CERCUL◍.

După cum suntem obișnuiți, Flori creează o joacă între lumini și umbre, demonstrând valoarea fiecăruia în natură, și nu numai. Privitorul este introdus în lumea aceasta, pe care artista o folosește ca sursă de inspirație și contemplare.

Contrastul dintre culorile puternice, complementare și transparența creată prin redarea luminii, fac ca acest tablou verde să devină o fereastră către fascinanta diversitate botanică.

Deoarece sumarizează și celebrează natura, acest tablou este perfect pentru încăperile care necesită o revigorare subtilă a ambientului.

Pictura face parte din noua serie de lucrări intitulată „Life”. Aceasta se poate achiziționa separat sau împreună cu alte lucrări din serie, în funcție de spațiul unde urmează a fi expusă.

Vândut

Categorie: Etichetă:

Informații suplimentare

Dimensiune

60 cm Ø

Tehnică

ulei pe pânză

S-ar putea să-ți placă și…