Detaliu al 'Life 2', un segment vibrant al picturii circulare de Flori Buldus, capturând o feliuță din simbioza dintre lumea subacvatică și cea botanică.

Galerie

Descoperă colecția noastră de artă

Memory

500 

„Memory”, este o lucrare profundă și evocatoare care explorează complexitatea memoriei umane. Paleta de culori limitată, constând din indigo, alb, negru și roșu, nu este doar estetic plăcută, ci și plină de semnificație. Roșul vibrant captează esența amintirilor recente, cele care ne formează prezentul și ne colorează percepțiile. În contrast, negrul dens evocă acele amintiri suprimate, momentele întunecate pe care adesea alegem să le ascundem în adâncurile minții noastre. Indigo-ul, o nuanță sacră și profundă, simbolizează spațiul sacru al conștiinței noastre, locul unde fiecare amintire este păstrată și prețuită. Albul în această paletă reprezintă zgomotul și amintirile neimportante, cele care adesea umplu fundalul vieții noastre.

Tabloul „Memory” ne invită să recunoaștem și să acceptăm că fiecare amintire, fie ea plăcută sau neplăcută, joacă un rol crucial în definirea întregii noastre ființe. Flori Bulduș folosește culori și forme pentru a transmite modul în care anumiți stimuli pot declanșa cascade de amintiri, conectându-ne cu experiențele trecute care formează țesătura vieții noastre.

Această lucrare este mai mult decât o simplă operă de artă; este un dialog vizual despre fragilitatea spiritului uman, o invitație de a explora adâncimile memoriei și de a celebra complexitatea emoțională a existenței noastre.

Disponibil

Categorii: , Etichetă:

Informații suplimentare

Autor

Flori Bulduș

Tehnică

acrilic pe pânză

Dimensiune

80 x 100 cm

S-ar putea să-ți placă și…