Detaliu al 'Life 2', un segment vibrant al picturii circulare de Flori Buldus, capturând o feliuță din simbioza dintre lumea subacvatică și cea botanică.

Galerie

Descoperă colecția noastră de artă

Reverie în Ceață

1.000 

„Reverie în Ceață” este o celebrare a naturii în stare de repaus, o ilustrare picturală a hibernării vegetale învăluită în misterul ceții. Lucrarea este o invitație la contemplare, unde nuanțele de brun, verde și tonuri violacee se îmbină într-un dans vizual liniștitor. Ceața reprezentată în nuanțe de griuri colorate adaugă un strat de mister întregii scene, invitând privitorul la o călătorie introspectivă în inima naturii tăcute. Pictura surprinde esența unui peisaj abstrus, unde ceața pare să se ridice ușor, dezvăluind strat după strat frumusețea latentă a naturii adormite, cufund-te într-o lume unde timpul pare să fi apăsat pauza, iar natura se odihnește în așteptarea renașterii primăverii. Ideală pentru colecționarii de artă ce caută o piesă de meditație, „Reverie în Ceață” adaugă o atmosferă de calm și introspecție oricărui spațiu.

Flori Bulduș este o prezență recunoscută în peisajul artistic românesc, lucrările sale fiind o explorare a emoției și expresiei prin culori vibrante și texturi bogate. Fiecare tușă adaugă nu doar culoare, ci și un strat de poveste și semnificație.

Disponibil

Categorie:

Informații suplimentare

Autor

Flori Bulduș

Tehnică

ulei pe pânză

Dimensiune

80 x 100 cm

S-ar putea să-ți placă și…