Detaliu al 'Life 2', un segment vibrant al picturii circulare de Flori Buldus, capturând o feliuță din simbioza dintre lumea subacvatică și cea botanică.

Galerie

Descoperă colecția noastră de artă

Vis Abisal

1.000 

„Vis abisal” este un tablou turcoaz, inspirat de misterul adâncurilor și de dorința artistei Flori Bulduș de a reda frumusețea depărtărilor acvatice.

Având imageria apei ca ghid pe suprafața pânzei, pictorița a creat un tablou turcoaz, unde fluidul apei se contopește cu vegetația luxuriantă. Atmosfera din acest tablou creează transparență, fiind permanent irizat de lumina soarelui.

Preocuparea pictoriței pentru lumină face ca în fiecare lucrare inspirată de natură să găsim lumina redată cu perfecțiunea realismului mundan derivat din fotografie.

Atmosfera luminoasă, creată în acest tablou turcoaz este completată de culorile pastelate, care produc căldură și o stare de calm, menită să îmblânzească atmosfera din spațiul de birou sau să accentueze starea de relaxare din dormitor sau din camera de zi.

De asemenea, suprapunerea de imagini din acestă pictură creează un efect de iluzie, care îmbină sentimentele exteriorizate ale artistei cu modul în care percepe privitorul cele dintâi secvențe ale creației.

Disponibil

Categorie: Etichetă:

Informații suplimentare

Autor

Flori Bulduș

Tehnică

ulei pe pânză

Dimensiune

80 x 100 cm

S-ar putea să-ți placă și…