Detaliu al 'Life 2', un segment vibrant al picturii circulare de Flori Buldus, capturând o feliuță din simbioza dintre lumea subacvatică și cea botanică.

Galerie

Descoperă colecția noastră de artă

Esența vieții

1.000 

Capturând profunzimea și misterul originii vieții, „Esența vieții” de Flori Bulduș este o declarație de artă menită să impresioneze. Ca parte esențială a seriei „Seva Vieții”, această pictură grandioasă transformă orice spațiu într-o galerie de artă contemporană.

„Esența vieții” se remarcă prin tonurile sale dominante de alb, verde și albastru, evocând imaginile apelor primordiale din care a izvorât viața. Contrastul dintre aceste culori își propune să reprezinte dualitatea dintre puritate și profunzime, între liniște și tumultul vieții care se naște.

Potrivită pentru spații vaste care necesită un factor de impact vizual, „Esența vieții” oferă o adâncime rară în lumea artei contemporane românești.

Fiecare pictură din seria „Seva Vieții” spune o poveste distinctă. Cu „Esența vieții”, Flori Bulduș ne invită să reflectăm asupra începuturilor, asupra miracolului vieții și a profunzimilor necunoscute ale existenței. Acesta este un apel la introspecție și admirare.

Vândut

Categorie: Etichetă:

Informații suplimentare

Autor

Flori Bulduș

Dimensiune

150 x 120 cm

Tehnică

ulei pe pânză

S-ar putea să-ți placă și…