Detaliu al 'Life 2', un segment vibrant al picturii circulare de Flori Buldus, capturând o feliuță din simbioza dintre lumea subacvatică și cea botanică.

Galerie

Descoperă colecția noastră de artă

Firul Ariadnei

500 

Tabloul evocă legenda Ariadnei, care oferă firul salvator lui Teseu pentru a-l ghida spre ieșirea din labirint, simbolizând astfel soluția providențială în momente de cumpănă și găsirea drumului spre normalitate.

Prin utilizarea simbolurilor clasice precum labirintul și ghemul, Flori Bulduș creează o compoziție bogată în semnificații. Paleta de culori și dinamica elementelor sugerează un optimism subtil, subliniind ideea de renaștere și speranță în fața dificultăților.

Această operă de artă transcende simpla reprezentare vizuală, oferind privitorului o incursiune în lumea mitologică și în profunzimile psihicului uman. Flori Bulduș reușește să capteze esența mitului, invitându-ne să reflectăm asupra forței interioare și a resurselor neprevăzute pe care le descoperim în momente de criză.

„Firul Ariadnei” este o capodoperă ce îmbină cu măiestrie simbolismul mitologic cu expresivitatea artistică, inspirând speranță și curaj în fața provocărilor vieții.

Disponibil

Categorii: , Etichetă:

Informații suplimentare

Autor

Flori Bulduș

Dimensiune

80 x 90 cm

Tehnică

acrilic pe pânză

S-ar putea să-ți placă și…